Néerlandais  
  • VERVEELD OP HET WERK


  • KINKY BOOTS


  • FOUTE FEEST


  • JIJ EN JE MAN OP AVONTUUR


  • LEUK, MIJN MAN KIJKT MEE

 

Het is je dagje niet. Het lukt niet om je gedachten erbij te houden. Een collega probeert met jouw idee te gaan lopen.
Je computer loopt vast, en je hebt hoofdpijn.


Je belt me op tijdens je pauze en maakt een afspraak.


Tijdens de lunch glip je weg en je gaat voor een half uur plezier.


Vooraf bespreken we wat je precies van de massage verwacht. Dan geniet je van een body to body massage, met warme olie. Héeerlijk ontspannen is dat! Als je buitenkomt heb je weer die mysterieuze glimlach op je gezicht en een gezonde uitstraling die je dat unieke charisma geeft.


Een half uur plezier
45 héérlijke minuten
Een vol uur genieten

 

 

Je hebt al veel geprobeerd in je leven, je bent een vrouw met pit en je kan wel tegen een stootje. Je houd van arrogantie en dominantie. Normaal ligt iedereen aan je voeten, maar je kickt er op om zelf eens te moeten plooien. Je maakt gewillig een afspraak.

 

Als je aankomt bespreken we je fantasie en ik bind je vast op het bed. Je krijgt een massage met allerlei verschillende zweepjes terwijl ik in mijn rol blijf en je bevelen geef die je haast niet kan uitvoeren. Daarom kan ik je blijven straffen.


Na een half uur, klaart het op, de muziek verandert en je krijgt een zwoele body to body massage, om weer helemaal te kunnen bekomen van deze duistere ervaring.

 

Een duister uur

 

Waar ben je in hemelsnaam aanbeland. Je vriendinnen hebben de pret van hun leven. Jij staat aan de kant, en ze merken niet eens meer dat je er bent. Er komt voor de zoveelste keer een straalbeschonken man zijn kans wagen. Hij probeert iets in je oor te schreeuwen maar je begrijpt er niks van.
Ongemerkt glip je buiten, je snakt naar een sigaret, je snakt naar lucht, je snakt naar...45 héérlijke minuten. Je neemt je telefoon en belt me op.

 

Gelukkig neem ik op. Je bent welkom.
Als je terug komt, staan je vriendinnen nog steeds op dezelfde plek in de spotlights. Heey, waar heb jij gezeten? "Naar het toilet", lieg je. En je begeeft je in de massa, terwijl je heupen zwoel bewegen op het ritme van je herinneringen aan een sensuele ontmoeting. Je danst tot het feest uit is. En alleen jij weet dat deze nacht een zalig avondje stappen is geweest.


Een half uur plezier
45 héérlijke minuten
Een vol uur genieten

 

Julie twee zijn onafscheidelijk, maar de laatste tijd ontbreekt het aan gezellige momenten voor jullie samen. In je drukke agenda vind je een avond waarop beiden vrij zijn.


Je maakt als verrassing een afspraak of je spreekt erover met je man. Hij vind misschien ook dat het nog eens tijd is voor een pittig avontuur. Jullie krijgen een warm onthaal met een glaasje cava. Na het kennismakingsgesprek, de massage en het privé-moment zijn jullie weer helemaal naar elkaar toegegroeid, want deze ervaring is iets wat jullie samen delen, en je zal het er beslist nog over hebben, zelfs enige tijd nadien.

 

Als je man de afspraak maakt, dan zorgt hij ook nog voor een kleine attentie waar je even van wegsmelt. Dat doet hij om je spontane glimlach te zien. En uiteraard, omdat je het waard bent.

Meneer wordt gemasseerd door mijn assistente.

 

90 minuten fun-
2 wonderlijke uren

 

 

Je bent zo mooi als je geniet.

Je man vindt het heerlijk om naar je te kijken op die momenten waarop jij jezelf 100% vrouw voelt.

 

Je geniet van het lichaam van een vreemde man terwijl hij observeert hoe je je gedraagt. Op jou aangeven ga ik zachtjes verder om er heel subtiel een sensuele ontmoeting van te maken.

Je gedragingen en de manier waarop je met me omgaat zijn een streling voor het oog van diegene waar je het meest van houdt.

Jouw man, die na het bekijken van dit schouwspel geniet van zijn heerlijke vrouw.

Hiervoor laat ik jullie even rustig alleen.

Nadien krijg je een hoofdmassage.

Op het einde geeft hij je een leuke attentie om de avond romantisch af te ronden.


75 minuten fun
2 wonderlijke uren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tantra Tempel - GSM : 0488 567 679